Όροι Ενοικίασης

Παρακαλώ βρείτε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για τις τιμές – Διαδικασία πληρωμής και εισπράξεως.

Συμπεριλαμβάνονται στο κόστος ενοικίασης του οχήματος
 σας:

 • Απλή Ασφάλεια προς τρίτους (3rd P.I.)
 • Κάλυψη Προστασία κλοπής.
 • Ασφάλεια πυρός.
 • Ασφάλεια σε τζάμια.
 • Δωρεάν παραλαβή –παράδοση.
 • Όλοι οι φόροι (24%ΦΠΑ & τοπικοί φόροι).
 • 24 ώρες οδική βοήθεια.
 • Όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση ατυχήματός.
 • Παιδικό κάθισμα.
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα.
 • Οδικός χάρτης Νάξου/ χρήσιμες πληροφορίες.

 

Διαδικασία Πληρωμής:

Όσο άφορα την πληρωμή του μισθώματος, αυτή θα πραγματοποιηθεί την ημέρα συμβολαίου – παραλαβής του οχήματος σας, μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά ή πιστωτική κάρτα όπως εσείς επιθυμείτε.

Μέθοδοι πληρωμής:

1η Μέθοδος: Κάρτα Visa, MasterCard, Maestro (Debit Card).

2η μέθοδος: Κατάθεση προκαταβολής σε τράπεζα

3η μέθοδος: Μετρητα

4η μέθοδος: Live pay

Πληροφορίες σχετικά με τον οδηγό:

Ηλικίες ενοικίασης:

Η ελάχιστη ηλικία ενοικίασης είναι 21 ετών για τις κατηγορίες αυτοκινήτων A, B,C και 23 χρόνια για όλες τις άλλες κατηγορίες αυτοκινήτων.

Το μέγιστο όριο ηλικίας ενοικίασης είναι τα 75 έτη.

Απαιτήσεις Άδειας οδήγησης:
Για  την διαδικασία ενοικίασης του οχήματος σας χρειαζόμαστε έγκυρο ευρωπαϊκό ή διεθνές δίπλωμα οδήγησης που έχει εκδοθεί πριν από  τουλάχιστον ένα χρόνο.

Συμπληρωματικές επιβαρύνσεις

Επιπλέον οδηγός
Δεν υπάρχει εξτρά χρέωση για επιπλέον οδηγό έως (2) άτομα.

Βρεφικά / παιδικά καθίσματα
Βρεφικά καθίσματα είναι διαθέσιμα δίχως επιπλέον  κόστος έως (2) τεμάχια.

(Οι πελάτες πρέπει να αναφέρουν την ηλικία του μωρού)

Πλοήγηση GPS
Διαθέσιμο με επιπλέον κόστος.

Πολιτική καυσίμων:
Το ενοικιαζόμενο όχημα , σας παραδίδεται με ορισμένη ποσότητα βενζίνης. Πρέπει να το επιστρέψετε με το ίδιο επίπεδο βενζίνης αλλιώς επιβαρύνεστε την διαφορά.

Πρόστιμα και κυρώσεις:
Κατά την  περίοδο ενοικίασης του οχήματος (περίοδος συμβολαίου) ευθύνεστε για πρόστιμα τροχαίας ή κλήσεις παρκαρίσματος του συγκεκριμένου οχήματος, στο νησί της Nάξου.

Μεταφορά σε πλοίο:
Μόνο με προηγούμενη έγγραφη έγκριση της CMA rentals. Δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια τυχόν ζημιές που θα προκληθούν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κατά την μεταφορά αυτού.

Αλλαγές τύπου αυτοκινήτων:
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης, ή, μεγαλύτερης κατηγορίας

Στη διάθεση σας για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΚΑΛΥΨΕΙΣ

1.ΑΣΦΑΛΕΙΑ:
Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την CΜΑ Rentals οδηγοί αυτοκινήτων απαλλάσσονται για ζημιές του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου από φωτιά, και είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Και οι 2 καλύψεις υπόκεινται στου γενικούς όρους του συμβολαίου της CΜΑ Rentals με την Ασφαλιστική της εταιρεία.

2.ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (CDW FDW):
Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί (CDW) στην ελάχιστη χρέωση των 450 € για τις κατηγορίες A, B,BB,  στα 650 € για τις κατηγορίεςB1,J, C,C1, D,M,M1,M2,  καταβάλλοντας τα ποσά των 5€, 8€, αντίστοιχα ανά ημέρα ενοικίασης.

Ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του ακόμη περισσότερο (FDW) στην ελάχιστη χρέωση των €200 για τις κατηγορίες A, B, BB, στα 300 € για τις κατηγορίες B1,J,C,C1, D,M,M1,M2, στα 250 € για τις κατηγορίες F, F1, καταβάλλοντας το ποσό των 20€ ανά ημέρα ενοικίασης.

Δεν υπάρχει καμία ασφαλιστική κάλυψη εάν ο οδηγός είναι κάτω από την επήρεια αλκοόλ, οποιουδήποτε είδος φαρμάκων ή παραβιάζει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Κανένα όχημα δεν επιτρέπετε να οδηγείτε εκτός δρόμου, πάνω σε παραλίες ή σε λίμνες. Για όλα τα αυτοκίνητα (εκτός των jeep ) δεν επιτρέπετε να οδηγούνται σε χωματόδρομους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαιτείται έκθεση της αστυνομίας σχετικά με το ατύχημα για να υπάρχει μεικτή ασφαλιστική κάλυψη. Ζημία στις ρόδες, λάστιχα, καθρέφτες, τζάμια, εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου και κάτω από το αυτοκίνητο δεν καλύπτονται.

3.ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΟΠΗΣ (Τ.F.Ρ):
Η κάλυψη κλοπής είναι μια προαιρετική υπηρεσία, η οποία εάν γίνει αποδεκτή, ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του για κλοπή του ενοικιαζόμενου αυτοκίνητου της CMA Rentals καταβάλλοντας το ποσό των 2 Ευρώ ανά ημέρα ενοικίασης.

4.ΚΑΛΥΨΗ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ (ΡΑI):
Προσφέρεται έναντι €4 ανά ημέρα ενοικίασης. . Αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου, Ολικής / Μερικής ανικανότητας έως €15,000 για τον οδηγό και έως €15,000 για κάθε επιβάτη.

5.ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ:
Ο οδηγός χρεώνεται €15 σε περίπτωση ατυχήματος, υπαιτιότητάς του. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.

Δεν ευθυνόμαστε για όποιον οδηγεί υπό επήρεια αλκοόλ/ ναρκωτικών, για οδήγηση εκτός δρόμου ή ανεύθυνη και απρόσεκτη οδήγηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Για ακυρώσεις 21 ημέρες πριν την κράτηση η προκαταβολή επιστρέφεται στο πελάτη.

Για ακυρώσεις στο διάστημα μικρότερο των 20 ημερών η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα κράτησης προκαταβολής.

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής επιστρέψει το όχημα νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου η εταιρία χρεώνει το συνολικό ποσόν της κράτησης.