Προφίλ

Η εταιρία CMA Rent a Car Naxos είναι οργανωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Νάξο και εδρεύει στη χώρα Νάξου. Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων με αρχαιολογικούς χώρους, βυζαντινές εκκλησίες, τοπία απαράμιλλου φυσικού κάλλους, όπου η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για να το εξερευνήσετε. Σκοπός της εταιρίας μας είναι η ανώτερη ασφάλεια του ταξιδιώτη γι’αυτό όλα τα οχήματα είναι καινούργια και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, ανέσεις όπως ABS, AIR BAGS, δερμάτινα καθίσματα,συχνοί βιολογικοί καθαρισμοί και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Τα οχήματά μας καλύπτουν όλους τους πιθανούς κινδύνους με σύγχρονα πακέτα ασφάλισης. Ο στόλος μας αποτελείται από ευρύ φάσμα αυτοκινήτων με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, μικρού, μεσαίου, μεγάλου κυβισμού, 4×4, jeep,cabrio και ATV οχήματα.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει τις προσδοκίες σας για ξένοιαστες κ ανέμελες διακοπές στο νησί,θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη για ασφαλείς, άνετες και ξεκούραστες διακοπές,θα σας παρέχει οδηγίες, πληροφορίες και ταξιδιωτικούς χάρτες στοχεύοντας στη μέγιστη εξυπηρέτηση σας.

Ευχαριστούμε γα την επιλογή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε σε ότι αφορά την ενοικίαση αυτοκινήτων στην Νάξο.

Το μήνυμα σας